Acest site este de vanzare!

Despre noi

   Cu un personal tanar si dinamic, competent si entuziast suntem o companie in plina dezvoltare ce va oferi produse de calitate la preturi rezonabile. Firma noastra vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta competitiva si variata, completata periodic cu produse noi in functie de solicitarile pietei.

   Exista numerosi furnizori de produse medicale pe piata, dar cu greu gasesti tot ceea ce iti trebuie intr-un singur loc. Trebuie sa cumperi instrumentar medical de la un partener din Bucuresti, consumabile de la un furnizor din nordul tarii sau echipamente de protectie si cutii incinerare din strainatate.

   Este destul de complicat pentru orice clinica medicala, cabinet stomatologic sau chiar salon de infrumusetare, sa lucreze cu zeci de furnizori. Clientii nostri vor aprecia confortul de a avea la dispozitie un numar unic la care pot face comanda de echipamente medicale la preturi preferentiale.

   Vom incerca sa oferim o gama extrem de larga de produse medicale, consumabile ce trebuie cumparate periodic.

Dorinta noastra este de a sprijini sanatatea prin a oferi institutiilor medicale si saloanelor de infrumusetare cele mai bune produse cu un efort minim. Pe site-ul nostru vor putea sa aleaga si comande usor pentru a-si completa stocul de produse medicale in timp util.

   Clientii care cumpara repetat de la RTG Medical Solution pot beneficia reduceri si de o procedura chiar mai rapida: pot trimite lista completa cu produsele solicitate, cantitatile dorite si timpul de livrare solicitat iar in limita stocului disponibil, acestea sunt expediate in regim de urgenta prin agentii de vanzari.

    Furnizorii RTG Medical Solution vor fi selectati pentru a putea oferi clientilor nostri cele mai bune produse. Calitatea este o obligatie atunci cand vorbesti de sanatate.

www.rtgmedical.ro - power by Addit.ro
RTG Medical Solution SRL-D © 2019