Acest site este de vanzare!

Termeni si conditii

Termeni si Conditii:

     Site-ul www.rtgmedical.ro, este proprietatea societatii R.T.G. Medical Solution S.R.L.- D. , inregistrata in Bucureşti, str. Padurea Craiului, nr. 1, bloc B 2, ap 45, Sector 3, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/6264/2017, CUI 37496974, titulara a contului nr. RO28BTRLRONCRT0393643001 deschis la Banca Transilvania – Agentia Titan, cu un capital social declarat 200 LEI, reprezentata de Tudorache Radu, in calitate de Administrator.

     Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile prezentate mai jos, accesarea site-ului presupunand acceptarea neconditionata a acestora. Daca nu acceptati acesti "Termeni si Conditii" NU FOLOSITI acest site.

Inregistrarea:

     Pentru a putea plasa comenzi pe site-ul www.rtgmedical.ro, va trebui sa va inregistrati prin crearea unui cont de utilizator.

     Autentificarea utilizatorilor pe site, presupune alegerea unui nume de utlizator si a unei parole, a caror pastrare in siguranta reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurate prin folosirea parolei revenindu-va integral.

     In utilizarea serviciului, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

     In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

Securitatea Datelor Personale:

     Datele personale ale dumneavoastra vor fi folosite numai în scopul declarat al acestui site web. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice etc.

     In cazul in care doriti ca datele dumneavoastra sa nu fie colectate, nu le trimiteti catre noi.

     Ne obligam sa nu facem publice sau sa nu vindem bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri.

     Nu sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare in vederea facturarii produselor comandate. Refuzul dvs. determina imposibilitatea onorarii comenzii.

       Informatiile înregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai persoanelor imputernicite cu facturarea comenzilor.

       Va informam ca din data de 25 mai 2018 devine aplicabil Regulamentul European 679/2016 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date (GDPR). Scopul principal al acestei reglementari este cresterea nivelului de protectie a datelor personale si crearea unui climat de incredere care sa permita fiecarei persoane controlul asupra propriilor date.

 Pentru detalii suplimentare cu privire la activitătile de prelucrare efectuate de către SC RTG Medical Solution SRL-D, precum și cu privire la drepturile de care beneficiati în acest context, vă rugam sa accesati pagina - http://www.rtgmedical.ro/prelucrarea-datelor-GDPR sau sa va adresati printr–o cerere (pe suport hârtie/în format electronic, prin e–mail) către: office@rtgmedical.ro.

Dorim sa va asiguram pe aceasta cale ca societatea noastra a luat masuri tehnice si organizatorice adecvate pentru protejarea datelor dumneavoastra.

    Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Refuzarea unei comenzi:

    La refuzarea unei comenzi veti fi instiintat prin email de motivul refuzului.

    Vom putea refuza o comanda daca:

       - nu avem pe stoc produsul comandat

       - plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii cu cardul sau transfer bancar.

       - a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului

       - nu sunteti eligibil pentru a face o comanda (aveti sub varsta legala, ati facut in trecut comenzi pe care nu le-ati ridicat, etc...)

Promotii si concursuri:

     Noi ne stabilim singuri regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulile afisate pe site web. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

Reducerile de pret se aplica pentru comenzi de minim 1000 lei, cumulat cu alte articole din oferta.

Pretul produselor publicate poate suferi mici modificari in functie de pretul de la furnizor ( prin actualizare curs valutar sau promotii )

 Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

Copyright:

     Continutul site-ului www.rtgmedical.ro, designul, fotografiile si datele aferente sunt proprietatea S.C. RTG Medical Solution S.R.L.- D. si sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Dispozitii finale:

     S.C. RTG Medical Solution S.R.L.- D. isi rezerva dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului www.rtgmedical.ro, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.

DISCLAIMER:

Toate fotografiile produselor prezentate au caracter informativ si orientativ, pot diferi fata de produsul vandut. Toate fotografiile prezentate pot sa nu fie actualizate la infatisarea actuala a produselor. Fotografiile ambalajelor pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe acest site. Designul, culorile, formele pot diferi in realitate fata de cele din pozele de pe site, sunt cu titlu informativ, putand fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Toate prezentarile nu obliga firma producatoare sau pe noi, comerciantul / furnizorul, in niciun fel fata de client.

www.rtgmedical.ro - power by Addit.ro
RTG Medical Solution SRL-D © 2019